Längtar.. Längtar.. till sommaren


essie

Dagens tips : älskar detta nude färgade nagellack, väldigt snyggt går bra ihop med allt!
man kan köpa det på nelly.com såg jag precis.


Maria Montazami

Har suttit och läst Maria Montazamis blogg hela morgonen, här hittar ni den: http://blogg.amelia.se/maria-montazami

Jag gillar henne, hon har sån rolig härlig röst, man kan nästan höra den när man läser hennes blogg.. haha älskar när hon säger "muuuums" Hon är go hon!


GOD JUL

God Jul på er alla, hoppas ni fått massa fina klappar och gå nu och ät ät ät er mätta på den goda, fluffiga julmaten!
Jag har fått massa fina julklappar, visar dem sen. Har fått en massa fint porslin till mitt hem :)

En bild från tidigare idag;


Nina's Önskelista

Jag har önskat mig detta i julklapp, en moccamaster och en kristallkrona! Vad har ni önskat er?







POLYMERER

Hej mina underbara polymerer!

Idag är min sista arbetsdag innan Jul, inte så kul då nästan hela avdelningen gått på semester!
Jag har massa å fixa inne på labb, jag forskar ju med mina polymerer! Nu tänker ni säkert att jag blandar en massa färgglada härliga vätskor inne på labbet, tyvärr så är färgen mestadels VITT eftersom plaster är vita/genomskinliga. Självklart kan de vara färgglada också men inte sånt vi håller på med här och nu, sånt kan man ju tillstätta.
De plasterna jag leker inne på labb med nu är faktiskt blå och gröna, så det är lite roligare att titta på dem än å se en vit färg.. haha!

Det sköna med att  få vara på labb är att man kan pumpa hög musik och man kan välja radiokanal alldeles själv utan några bittra miner! hihi, så nu ska jag in och pumpa THE VOICE och bli partysugen!


Converse


me love nya nagellack

Jag byter nog nagellack varje dag skulle jag tro! Tycker det är bra att HM har börjat sälja alla möjliga fäger för bra pris! Älskar deras nagellack. Tycker även Chanel kan ha väldigt bra nagellack om man vill lyxa till det lite ;)


 

Merry Christmas folks!


Ernst och julmat

Nu klockan 20.00 börjar Ernst program där han ska laga julmat... det ska jag titta på! Du då Jenny Din? Hörde att du prata mycket om den där Ernst, antar att du redan sitter bäddad framför tv:n! Ska sätta mig vid tv:n och dricka te, äta Nougat och värmas av brasan + Ernst dårå!


Karl Lagerfeld


Nyårsklänning

Jag ska iväg i veckan och leta efter en nyårs klänning, nyår ska jag ju spendera i Spanien!
Jag vet inte om jag ska köpa klänningen här hemma eller "chansa" att jag kommer hitta någon i Spanien? Vågar inte riktigt, jag vet ju att jag kommer shoppa som f***n i Spanien men kanske behöver mer tid på mig för att hitta den perfekta nyårsklännigen! Hur som helst, jag tittade lite på Nelly.com och hittade dessa fina klänningar;










Christmas = Quality time with the Family

Goddag, goddag! Idag är jag väldigt seg men har en massa att fixa i labbet innan Julhelgen börjar! Längtar såå mycket efter ledighet och då ska jag spendera en massa quality time med familjen! Jenny Din sticker iväg norrupp men själv stannar jag kvar i Stockholm!
Näe.. nu ska jag iväg till labbet och väga upp mina polymerer, vet ni vad en polymer är?



// Nina Amin

Hey baby




Parkhäng i somras



Såhär i mörkret och vinterkylan minns jag tillbaka på en varm sommar, kall rosé och trevligt sällskap.


FALL 2011 have to have


tjabatjenahalo!

Så kul att så många hittar hit !!
Kom ihåg att vi är två tjejer som skapat denna blogg, vi är doktorander båda två! Vi pratar allt från forskning till shopping och vi lovar dig en rolig lässtund!
Har ni några frågor kring studier/forskning/shopping etc så är det bara att hojta till !!



Kram på er,
Nina Amin

Favoriten


Inspiration



Gillar den här outfiten!
Väska - Jimmy Choo by HM
Jeans - Behrska
Topp - HM
Jacka - HM

Black & White


Min kompis Charlotte är grym på att ta bilder, en del av bilderna jag lagt upp är det hon som tagit från i sommras när vi var i Kroatien! Lägger upp några fler här;














nina amin


Rocky Roads

Ska prova och baka dessa godingar, "Rocky Roads" heter de! Vi får se hur det går..


VICTORIAS'S SECRET

Älskar Victoria's Secret bikinin! Kolla in dessa nedan, önskar att jag hade åkt bort över jul/nyår till nått varmt ställe såsom Oman.. eller Thailand.. ååh! Drömmer mig bort

...



Långklänning är såå snyggt


Denna kan man hitta på nelly.com, vill ha vill ha vill ha !!

Kort eller Långt hår?

Jag är så himla sugen på att klippa mig kort och göra lite ljusare slingor i håret men problemet är att jag vågar inte !!
Det kanske är snyggt å ha långt & mörkt hår nu till vintern och kort och ljust till våren/sommaren? Jag har ju ett tag att fundera på det men tänk om det inte växer ut fort ifall man ångrar sig?
Dessa frisyrer är såå fina;


Rihanna


Nicole


Jennifer

Ha en go fredags-kväll, är det MYS ELLER FEST DÅ? för min del blir det mys framför brasan :)

Like a G6



Snart dags för det obligatoriska fredagsfikat men först lite pepp inför helgen.

KTH:are har börjat blogga!

fan vad kul att KTH:are har börjat blogga, här kan man hitta 10 bloggare: http://www.kth.se/utbildning/studier/100-dagar-till-framtiden-1.74228

Där inne kan man klicka sig fram till internationella bloggare också som bor i Sverige!
Kolla in det

Fit for Fight

Jag måste komma igång och börja träna igen... hur får man känslan tillbaka? kanske genom att titta på gamla sommarbilder och inse att man var ganska "fit" då!




Dan Martensen

DANSK MAGAZINE Missy Rayder in Miss Missy by Dan Martensen, Janne Blades, Fall Winter 2010, www.imageamplified.com, Image Amplified (3)




DANSK MAGAZINE Missy Rayder in Miss Missy by Dan Martensen, Janne Blades, Fall Winter 2010, www.imageamplified.com, Image Amplified (4)


Bioteknik is the shit

Danmarks tekniska högskola, KTH och Chalmers har gemensamt fått 850 miljoner kronor för ett gemensamt forksningsprojekt som ska handla om bioenergi och förnybara resurser!
Man ska tydligen använda mikroorganismer såsom bakterier istället för oljebaserade råvaror! - man måste ju komma på nya sätt att producera kemikalier på ett miljömässigt sätt.

850 miljoner kronor, gud vad mycket pengar tänker jag! Om detta är till ett stort projekt, tänk er runtomkring i världen hur mycket pengar vi lägger på forskning. Hellre att alla dessa pengar läggs på forskning än att spendera löjligt mycket pengar på ytliga saker som vissa kändisar gör.. de har ju så mycket pengar så att de inte ens vet vad de ska göra med alla pengar! Eller hur? Smart tänkt där Nina Amin! haha..

En liten bild på det (från London - regent park)



The Yacht Week in Croatia

Jag och 7 tjejer var i Kroatien i sommras och seglade runt massa småöar och festade loss! Det var nog en av de roligaste resorna jag gjort och jag rekommenderar alla att göra detta (försöker få Jenny Din att göra detta så länge hon är singel). Jag hade nämligen pojkvän då och kände väll lite att jag "missa"  haha, nej då men jag hade hur kul som helst! Man behöver inte vara singel för å ha roligt, eller hur? Hur som helst, biljetterna till Yacht week 2011 har redan släppts så gå in på deras hemsida www.theyachtweek.com och boka din yacht nu!



Pepparkaka


Charlotte, Yhosse, jag, Marta och Saphira (Maria och Lina saknas på bilden)


ROCK AND BOWL


Siktar mot toppen så långt jag kan nå...




Är hemma från julbord på Långholmens världshus och bowlingspel. En karriär som bowlingspelare lägger jag ned innan den ens har börjat. Satsar nog hellre på forskningen.

KTH&Co - man får mer ragg om man är doktorand!

Hur coolt är det inte att komma på ett helt nytt material som inte finns/exsisterar i samhället idag men om kanske 10 år som just DU har skapat! Jag tycker det är sååå roligt med forskning, oftast, då man kommer fram till vettiga och nya saker. Bli en materialutvecklare vettja.

Jag vet att ni gillar att läsa DAMERNAS, VECKOREVYN, SLITS och alla andra "mode" tidningar (det gör jag med..), men börja även läsa någon "teknik" tidning, det är bra att ha lite vett i skallen ibland också! Tänk er när ni ska dejta en kille, ni kanske vill dra till med en raggningsreplik typ "har du hört om den nya materialet som ska rädda världsproblemen höhö.." ja, då kanske ni får ragg helt plötsligt? Jag menar, jag får ju hur mycket ragg som helst nu när jag är så kallad "doktorand" - mm.. jag vet, konstigt, värsta nörden tänker ni, tänkte jag med! hahaha.. men börja läs teknik tidningarna också.

Ett tips;


Regeant park in London - Nina Amin


Bobby Brown nude colors

Skönhetstips: Nude färger är så fint på nagellack, kläder, smink etc.
Köpte detta nude-färgade ögonskugge-kit i LONDON! Hur bra som helst, kan användas till vardagen och under sminket som man använder till fest exempelvis. Hur bra som helst, verkligen ett bra tips!
Kan visa när jag sminkat ögat någongång.


Cheers! / Nina Amin


COMHEM

Blev galen på COMHEM idag, suttit i luren med dem hela morgonen! Gaah, men jag fick mitt ärende igenom! Jag låtsades (eller jag var allvarlig till en början) om att jag skulle säga upp mitt abonemang men då vart jag istället bombad med massa bra gratis erbjudanden och vad tror ni? Jag nappade på en gång, så nu är jag en COMHEM-kund igen.

Tack Judit och Judit !! // Nina Amin

This is Nina Amin

Leta fram lite gamla bilder, för ett år sedan.. varsego, här är jag "Nina Amin" - min första bild här i bloggen, väntar spännande på att "Jenny Din" ska träda fram här i bloggen också... vi är ju två doktorander som skapat denna blogg och vi ska blogga oss igenom hela doktor-perioden!.


London Fashion


RSS 2.0